November

Alltså, kan man inte censurera bort hela november? Det är bara grått, grått, grått, lerigt och mörkt... November måste vara den tråkigaste månaden på hela året. 
 
Som lite extra lök på laxen så innebär den här årstiden en stökig ponny. Det går bara inte att rida ut utan att riskera livhanken. Möjligen har det blivit lite bättre för varje år, men han är fortfarande så otroligt o-charmig så här års. Så uteritterna blir helt enkelt utepromenader istället, det är inte värt att sitta på just nu.
 
Som tur är så är han ändå helt gudomlig att rida inomhus. Där går han verkligen från klarhet till klarhet! Men att bara harva runt i ett ridhus några månader är inte så kul... 
 
Nåja, det är väl bara att härda ut. Ändå försöka ge honom en varierad träning och varva det med promenader i skogen. 
 
De där krummelutterna är inte särskilt mysiga när de kommer på smala, leriga och steniga stigar i skogen. 
 
Förhoppningsvis blir det hoppträning på fredag. Jag ska iväg på konferens med jobbet torsdag till fredag, så vi får se om vi kan lösa logistiken där bara eftersom jag inte riktigt vet när jag kommer hem. 
På söndag blir det sista dressyrträningen för Inger den här säsongen. Vi ska be om några bra övningar för vintern som vi kan jobba vidare med.
 
Ha det gött!