Lite chill så här inför julen

Ida och Revan är mitt uppe i en "chill-period", där de bara myser och lattjar runt helt kravlöst. Det är ändå en ganska tröstlös period nu, så motivationen till seriös träning är inte helt lätt att upprättahålla. Då är det bättre att ta ett steg tillbaka och bara njuta av nuet och varandras sällskap.
 
 
Lite synd var det ändå att snön och kylan försvann. Okej, kylan ställer till det lite när vi står i kallstall, men behövs om man vill ha snö. Vi får hoppas att väderprognosen håller var de lovar, då kanske vi i alla fall kan få lite av en vit jul. 
 
Revanche har inte varit alls lika busig den här senhösten som tidigare år, men just idag så var livet lite extra lattjolajban. Han visste inte riktigt vart han skulle göra av sig själv i början av ridpasset, men efter lite galopp så hade det värsta lagt sig. Lite kallare temperatur och blåst var nog det som fick bägaren att rinna över. 😅
Ridbanan är för tillfället lite hård, men lite lugn ridning på hårt underlag är riktigt bra för senor och ligament. Men när vi snart ska dra igång träningen lite mer seriöst så får vi nog åka iväg till ett ridhus någon gång i veckan.
 
 
Självklart så har vi julpyntat lite hos Revan och emellanåt så får han lite extra pynt i granriset i form av en jul-kisse.
 
Jag har knåpat ihop filmer med Revanche, en film för varje år från det att vi köpte honom 2016. De finns på vår YouTube-kanal och spellistan: https://youtu.be/Wscfg5M2VF4
 
Lite kul att jag har sparat alla de här korta mobilfilmerna som man tar både nu och då och satt ihop dem till fiilmer. Ofta så blir de bara liggandes på något moln och man vill inte ta bort dem av nostalgiska skäl, då känns det fint att ha gjort något av dem.
(Jag skulle blli väldigt glad om du vill prenumerera på vår kanal.) 😃🙏 
 
För att kunna jobba lite mer med filmer så behöver jag en lite bättre dator. Idag har jag en MacBook Pro med några år på nacken och lite dåligt lagringsutrymme. Så nu har jag börjar planera (och spara!) för att kunna köpa en lite mer kraftfull dator. Det lär väl ta ett tag innan jag får råd, men den som väntar på något gott... (väntar alltid för länge).
 
Nu stundar två dagar jobb, sedan är jag ledig resten av veckan. Det ska bli såååå skönt!
 
Ha det gott (och gilla gärna här nedan på hjärtat, tack!) 🙏