Härlig fredag

Haha, jag det första jag gjorde i måndags på min första arbetsdag efter semestern, var att be om mer semester. 😁 Väderprognosen såg ju fantastiskt bra ut inför helgen. Sagt och gjort, idag har jag haft en superhärlig semesterdag och den har självklart spenderats ute på vår vackra sjö Sommen!
 
Vår lilla båt, en Ryds 520 ST. Helt perfekt!
 
Som jag nämnde för ett tag sedan så löste jag medlemskap på Moderskeppet.se. Vilka bra webb-kurser! Än så länge har jag fokuserat på fotografering med mobilen och bildredigering med några superbra appar. Dagens telefoner tar ju fantastiskt bra bilder, min systemkamera ligger numera mest och samlar damm. Misstänker deesutom att den är helt utklassad av min telefon rent prestandamässigt. Den är ändå typ 15 år gammal. 😉 
 
Jag har en iPhone 11 och den tar riktigt bra bilder. Dessutom är den något jag alltid har med mig, vilket gör att jag alltid är beredd att ta en fin bild om möjligheten dyker upp.
Och förutom att det finns väldigt bra redigeringsmöjligheter i telefonen, så finns det några appar som är riktigt kraftfulla. Så nu gäller det bara att öva, öva och öva.
 
En liten grästuva som hittat upp i en klippskreva på ön idag.
 
Jag kommer lägga upp mina "alster" på instagram. Följ mig gärna där, det finns en länk uppe till höger under menyn. Annars hittar du mig som @malin.liedholm.
Vill du ha koll på Revanche och hans förehavanden på instagram, så finns han under @team.revanche.
 
@team.revanche på Instagram
 
Väderprognosen lovar gott, så vi lär med största sannolikhet tillbringa hela helgen ute på sjön. När temperaturen sticker över 25-strecket så är det egentligen det enda stället att var på. Typ fem steg till plurret. 😉 Bara idag var jag i flera gånger, helt underbart!
 
Helt oredigerad - dagens utsikt!
 
Sååå, vill du ha lite koll på vad jag hittar på med min iPhone och någon schysst redigeringsapp så följ mig på Instagram. 😎
 
Ha nu en fortsatt fin fredagskväll! 👋