En liten nulägesrapport ;)

2021, nu håller vi tummarna att vi lyckas trycka tillbaka Covid-19 till grottan där det hör hemma. Jag hoppas verkligen att alla som har hälsan att vaccinera sig, gör det så vi blir tillräckligt många med immunitet. För mig är det en självklarhet att vaccinera mig, hur tänker du?
 
Nu har jag jobbat hemifrån i typ 10 månader, bortsett från några veckor efter semestern som vi faktiskt fick vara på jobbet. Nu trivs jag jättebra att jobba hemifrån, det känns som att jag är så otroligt mer effektiv och produktiv när jag får sitta ostörd hemma. Men till och med jag börjar sakna sammanhanget som blir mer tydligt när man har ett jobb och kollegor att gå till. 
 
Så det är en väldig tur att vi ändå har ett hästintresse och ett stall att åka till, det finns knappt något bättre sätt att tanka energi. På tal om det, så har vi nu bott på Stallbacken i ganska så exakt två månader. Shit, vad tiden går ändå! Nu har vi "bott in" oss lite och vi trivs jättebra. 

** Revanche **
 
Jag har ju tidigare berättat om varmt kök med kakor i frysen. Nu har vi också fått toalett och tillgång till tvättmaskin. Alltså toalett, fatta hur mycket kaffe jag kan dricka nu!! 😃😂 
Och trots att det faktiskt blev vinter och minusgrader, så finns en fullt ridbar paddock tillgänglig. Så otroligt skönt att inte behöva åka iväg så fort vi ska rida. Så tacksam för det!
 
Tänk att kunna rida utomhus mitt i vintern! 🙏
 
Vi har varit något pass i ridhus, men det berodde på att Revan inte hunnit få på några snösulor. Jag klippte honom någon gång i november vill jag minnas, men ingen mer gång efter det. Och det var bara en halvklippning, vilket innebär att det knappt syns längre. Han är riktigt luden! Det gör förstås att han blir väääldigt svettig när han rids lite hårdare inomhus. 
 
 
Nu är jag i valet och kvalet om jag ska klippa honom en gång till. Fortfarande "bara" en halvklippning (eller möjligen filt), jag vill ha pälsen kvar på ryggen och bara klippa där han blir svettig. Man måste vara rädd om känsliga muskler och njurpartiet! 
Det får nog bli så helt enkelt, han ska inte behöva träna med tjocktröjan på när vi snart drar igång med dressyrträning för Inger igen. Det skulle i alla fall inte jag vilja, finns absolut bättre känslor än överhettning! 😓
Nu är det dock så att han har en vädligt fin färg just nu, så där mörkt rödbrun. Det försvinner förstås vid en klippning och ersätts av råttfärg... Om man nu får lägga in rent estetiska värderingar i det här.
 
Han är bra gullig, vår favoritponny!
 
Ja, nu drar en ny säsong igång och det är dags igen att ta tag i träningen efter en ganska soft vinter. Ida har passat på att få till slutor och skrittpiruetter nu under vintern. Det är inte helt lätt när både ponny och ryttare ska lära sig något nytt samtidigt, men det går stadigt framåt. De är så duktiga tillsammans, så vi ser verkligen fram emot det här året och förhoppningsvis lite fler tävlingar. Det är snart dags att avancera upp ett snäpp i klasserna tror jag! 😍
 
Kom igen nu 2021, det är inte skitsvårt att bli bättre än 2020! 
 
Ida och Revanche
 
Gillar du att läsa om oss här i bloggen? Då får du gärna klicka på gilla-knappen här på sidan. 👇
 
Ha det gött!
 
 
 
 
#revanche - #stallbacken