Dressyrträning

I söndags hade vi bokat in en träning för vår dressyrtränare Inger. Hon kommer regelbundet till två ridhus här i stan, men det här med att boka upp sig för en plats är inte vår grej. Det blir så meckigt om man inte kan en gång. Och man kanske inte ens vill träna varje gång.
Vi som dessutom tränar väldigt varierat kan ha ett par veckor där vi knappt ridit dressyr på bana alls. Så att boka en tid och åka hem till Inger passar oss helt perfekt! Då kan vi åka när ekipaget är väl förberett och sugna på ett rejält pass.
 
 
Inger har superbra träningar, de ger så mycket till både Ida och Revanche. Just nu ligger fokus på styrka, bärighet, samling och skolor. Mååånga svåra grejer, tycker nog både Ida och Revan. 😅 Men Inger förklarar så pedagogiskt och gör övningar att träna vidare på hemma. 
 
 
Ida har varit duktig och tränat på bra, så grunderna sitter där. Åtminstonen i den meningen att Revan är med på vad som ska göras. Men nu måste det slipas på utförandet ordentligt. Inger tyckte för övrigt att han blivit väldigt fin i kroppen, jättekul! Varierad träning ger resultat! 💪
 
 
Bildkvaliteten blir tyvärr sådär, när man gör screenshots ur en filmsekvens. Men nog är han tjusig vår Revanche!
Nu blir det snart debut i LA:P1 tänkte vi. En start utan några krav eller förväntningar, den lägger vi fullt ut på rutinkontot, tar åt oss av kritiken och tränar vidare. För högst troligt så blir det också sista starten i höst, sedan vill vi lägga vintern på fortsatt träning och fortsätta till våren.
Men innan nästa tävling så har vi bokat in ytterligare en träning med Inger. 
 
Hoppas att ni alla får en fin vecka! 😃
(Klicka på gilla 👇 TACK!)