Härliga nyheter!

Sedan sista tävlingen i Grankärr så har Team Revanche tagit det väldigt soft, inga dressyrträningar på bana utan bara stärkande skogsturer. Mycket galopp men även lite skolor längs stigarna, så nyttigt!
 
Och vi har förhoppningsvis fått tillbaka en av Revans piloter på lite mer regelbunden basis, det känns jättekul! Tisdagar är långa skoldagar för Ida, som läser spelgrafik i Linköping, så de dagarna vill Moa gärna ta hand om Revanoch kanske ävevn andra dagar när inte Ida riktigt hinner med. 
 
Och igår var en sådan dag, Ida var upptagen så det blev Moas tur. För Moa har det alltid varit hoppning, men nu är det länge sedan så hon behöver hitta tillbaka till känslan och framförallt lära känna Revan igen. Han är långt ifrån den samma som han var för två år sedan!
Så igår fick de hjälp av Olivia som höll en hoppträning för dem. Lite ringrostigt i början, men sista rundan gick kalasbra! 
 
Och en riktigt rolig grej till! Ida och Revanche har kommit med på Ryttarutveckling i fälttävlan, anordnat av Östergötlands Ridsportförbund. Trots att vi tillhör Småland! 
 
Så på söndag kör vi första träningstillfället på Givetorp Equestrian, det ska bli superspännande! Självklart så kommer vi hålla bloggen uppdaterad, liksom sociala medier. De kör ett gäng träningar nu under hösten under ledning av Pernilla Bjuhr, både praktiskt och teoretiskt.
 
På instagram så hittar du ekipaget som team.revanche, följ gärna med på resan där.
 
Vi hörs! 😃