Oj,oj,oj...

...jag måste vara en av de sämsta bloggarna ever! 😱 Sista inlägget jag skrev var från 7 augusti!! Jaja, det är som det är, skönt ändå att inte ha något sådant krav hängade över sig. Att känna att jag skulle behöva spotta ur mig ett inlägg varje dag alltså. Herregud, så intressant liv har jag inte ens!! 😂 
 
Men det har faktiskt hänt lite grejer sedan sist! 
 
Innan de hårdare Corona-restriktionerna infördes, så hann Ida rida en LA:1 på Tranås Ridklubbs pay & ride, har för mig att det var den 25 oktober. Och det gjorde de så fint så, vilket resulterade i dryga 68 %. Så nu håller vi tummarna, liksom de allra flesta, att våren innebär ett minskat smittryck och att vi kan få tävla lite igen. Det här året har varit helt åt pipsvängen, förutom Corona så insjuknade en häst i kvarka i stallet tidigare i höstas vilket innebar flera veckors karantän. 
Det ska bli skönt att förpassa 2020 till historieböckerna och hoppas att 2021 blir så mycket bättre!
 
Och så har vi flyttat till nytt stall - Stall Stallbacken. Vi trivs förträffligt bra, helt nybyggt med stooooora boxar, gigantisk ridbana och uppvärmt fikarum (med kakor i frysen!) och uppvärmd sadelkammare. För att återgå till kakor i frysen, ni som känner Annette vet vad jag pratar om! 😋😋 
 
En stor härlig box, inga galler men ändå möjlighet att slippa från grannen vid behov. 
 
Så här fina är boxarna och Revan trivs kanonbra. 
 
Och här trivs jag alldeles förträffligt 😜 Så skönt att kunna sätta sig en stund i värmen när kylan kryper in i märgen.
 
I morse åkte Ida och jag tidigt till stallet, det var vår tur att släppa ut allihop. Så då passade vi på att ta en liten tur ut i naturen. Många av vägarna/stigarna red jag själv på förr i tiden, men det var långt innan det blev så bebyggt i området. Så nu behöver jag orientera mig lite. Men det finns väldigt många mysiga små vägar att utforska och det ser vi fram emot. 
 
Vi får väl se när nästa inlägg kommer! 😂 Vi har också blivit med drönare, en Mavic Mini 2. Det är inte jag som flyger, men jag redigerar gärna både filmerna och fotona som den tar Och vilka bilder sen, knivskarpa! Så med lite mer rutin och bilder så kommer det säkert dyka upp en och annan bild ur ett högre perspektiv även här på bloggen.
 
Ha det fint och glöm inte att klicka på gilla-knappen här i bloggen om du gillar det du får läsa. 😃